Agenda 2021

Workshop ayurvedische lichaamsverzorging

13.00u-17.00u

Workshop ayurvedische lichaamsverzorging
Wil jij echte, pure, eerlijke en schone producten gebruiken voor je lichaam en gezicht? Vind je het leuk om zelf van biologische kruiden en andere ingrediënten van moeder natuur (verzorgings)producten te maken? En dan ook nog eens volgens de ayurvedische principes? Kom dan meedoen en ervaren op deze leuke, leerzame en inspirerende dag!

We maken van o.a. kruidenpoeders en oliën: shampoos, zalven of (lippen)balsems, scrubs en maskers die bij jouw dosha (lichaamstype) passen.

 

Aanmelden kan telefonisch op 0620938690 of via de mail: Jasmijn@ayurvedischcentrumeindhoven.nl

 

Workshop Detox en Kitchari in het voorjaar


Hoe gaat ayurveda om met de seizoenswisselingen en de voorjaarsdetox? Zoals ieder ayurvedisch advies is ook het detox advies voor iedereen anders. Daarom is het erg belangrijk dat je weet wat je doet als je je dit voorjaar wilt ontdoen van de opgebouwde kapha in je systeem. Waar moet je op letten en wat past bij jou?
Daarnaast gaan we ons uitgebreid bezighouden met het bereiden van de verschillende soorten Kitchari.
Ben jij benieuwd wat dit voor jou allemaal inhoudt?
Schrijf je dan in voor de workshop.

Deze workshop is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Meld je aan: Jasmijn@ayurvedischcentrumeindhoven.nl
of 0620938690

Workshop ayurvedisch koken

indian cooking

Koken en eten afgestemd op jouw constitutie (dosha), volgens de seizoenen en vegetarisch! Hoe je dat doet volgens de ayurvedische voedingsleer kun je in deze leuke, leerzame maar vooral ook lekkere workshop leren.

Iedereen is welkom om mee te koken, leren en dineren op zaterdag …… (let wel…de plaatsten zijn beperkt)

We starten om 15.00 met de workshop en willen om 19.00 afronden.

Locatie: Ayurvedisch centrum Eindhoven ‘Bela’, Smalle Haven 130

Aanmelden kan telefonisch op 0620938690 of via de mail: jasmijn@ayurvedischcentrumeindhoven.nl

Kruidencosmetica-weekend

 Workshop kruiden-cosmetica bereiden 

DSC_0516 (1)

Tijdens deze workshop geef ik uitleg over verschillende kruidentoepassingen en hun bereiding en zullen we een aantal bereidingen maken die je samen met de recepten mee naar huis mag nemen. Deze dag bereiden we een balsem/zalf, een crème, een lippenbalsem en scrub.

Reader, producten en koffie en thee zijn in de prijs inbegrepen. De workshop begint om 13.00 uur en zal tot ongeveer 17.00 uur duren. Aanmelden voor deze workshop kan telefonisch (0620938690) of via de mail: jasmijn@ayurvedischcentrumeindhoven.nl.

 

Open-lab-dag

Weer een open-lab-dag bij Bela!

Op deze dag stel ik mijn keuken open voor iedereen die ooit een (ayurvedische) kruidenbereidingen-workshop bij Bela heeft gevolgd. Ik nodig je uit om je eigen kruiden-bereidingen te komen maken. Maak de producten die we tijdens de workshops hebben gemaakt of eigen recepten, brouwsels, probeersels…noem maar op, kom experimenteren en je producten aanvullen!

Meldt je wel even aan: jasmijn@ayurvedischcentumeindhoven.nl