Detox consult

Wat is detox?

Detox is een ander woord voor ontgiften en in dit geval het ontgiften van je lichaam en geest. Ons lichaam komt dagelijks in aanraking met duizenden verschillende  gifstoffen, in onze voeding, in de lucht die we inademen, in cosmeticaproducten etc. Daarbij maakt ons lichaam zelf een heleboel afvalstoffen aan door de vertering van voedsel en verwerking van emoties. Door middel van ons eigen afscheidingssysteem ontdoen wij onszelf constant van al deze gif en afvalstoffen. Helaas wordt ons eigen afscheidingssysteem in onze maatschappij tegenwoordig enorm overbelast en kunnen wij deze stoffen niet meer allemaal verwerken en hopen zij zich op in ons lichaam met als gevolg een scala van lichamelijke klachten en zelfs ziektes.

Waarom Detox  coaching?

Omdat ieder mens anders is en iedereen in meer of mindere mate overbelast is met afval -en gifstoffen moet voor een verantwoorde detox eerst bepaald worden in welke fase van overbelasting je lichaam en geest zich bevindt. Hiervoor neem ik een uitgebreide anamnese af. Vervolgens krijg je een advies en veel tips en informatie over hoe je het beste met je detox kunt beginnen.  Dit gebeurt allemaal binnen het eerste consult. Desgewenst worden er vaker afspraken gemaakt om eventueel op een dieper niveau te ontgiften.

Ik maak geen gebruik van standaard producten of pakketten om te detoxen! Ik geef tips en advies die dicht bij jezelf liggen, vaak hoef je hiervoor alleen wat (kleine) aanpassingen te doen in je dagelijkse gewoonten en zijn er hele simpele voedingsmiddelen die je kunt gebruiken om zelf te detoxen. Ik probeer dus geen standaard producten te verkopen maar het voor jou zo praktisch en goedkoop mogelijk te houden meestal met direct grote resultaten zoals je energieker voelen, gewichtsverlies en vermindering van andere gerelateerde klachten.