Over mijzelf

Mijn naam is Jasmijn van de Loo, oprichtster van ‘Bela’, Ayurvedisch centrum Eindhoven. Ik heb dit centrum opgericht omdat ik het leuk en belangrijk vind om mensen in contact te brengen met de Ayurveda. Binnen de Ayurveda zijn er verschillende disciplines waarvan ikzelf de consulten, massages, sirodhara-behandelingen en detox-consulten aanbied. Daarnaast geef ik verschillende workshops en begeleid ik af en toe stagiaires die bijvoorbeeld een ayurvedische massage opleiding volgen.

Ik ben met Ayurveda in aanraking gekomen door mijn opleiding ‘Vedische studies’ die ik gevolgd heb bij the Dutch University College waar Narada Kush mijn leraar was. Mijn eindscriptie gaat over hoe het Ayurvedische principe toegepast kan worden op onze inheemse kruiden. Dit is waar mijn hart ligt…het Ayurvedische principe toepassen binnen onze cultuur en het zo toegankelijk en toepasbaar maken voor iedereen.

De opleidingen die ik hiervoor gevolgd heb zijn:

Cursus Abhyanga en Sirodhara bij Ayurvedisch meester Amarjeet Sing Bhamra

Basiscursus Marmatherapie bij Ayurvedisch meester Amarjeet Sing Bhamra

Vedische studies bij the Dutch University College

Vedisch counselen bij American institute for Vedic studies

Herboristen opleiding ‘Dodonaeus’ bij Maurice Godefridi

Medische basiskennis bij Sonnevelt opleidingen

Detox-coach bij Sonnevelt opleidingen

Cursus ayurvdische oogbehandeling bij School van ayurveda in Gent

Cursus ayurvedische gezichtsbehandeling bij school van ayurveda in Gent

Daarnaast studeer ik Sanskriet en Vedanta bij Rommert van Dijk van Advaita.nl 

Ik hoop dat ik uw interesse of nieuwsgierigheid gewekt heb en verwelkom u graag bij Bela!

(Deze foto is gemaakt door Saskia Menger)